NEWSLETTER Contacte COVID
ÀREA PERSONAL

Cambra al Palau

L’Almodí acull el IV cicle “Cambra al Palau”, amb 29 concerts de repertori internacional

IV edició del cicle “Cambra al Palau” que començarà el pròxim 29 de gener en L’Almodí, i que oferirà una programació de 29 concerts a més d’un cicle de música barroca. Els continguts d’este cicle de cambra, que s’estendrà fins al 17 de desembre del pròxim any, 2022, comptaran amb les intervencions tant de músics de l’Orquestra de València com d’altres professionals vinculats a la ciutat i a la Comunitat.

La IV edició de Cambra al Palau està íntimament relacionada amb la nostra programació d’abonament d’esta temporada. La programació comptarà amb la participació d’al voltant de 70 músics valencians, 30 d’ells professors i professores de l’Orquestra de València.

En esta edició tornarà a intervindre el prestigiós violoncel·lista Pablo Ferrández, artista resident de l’auditori valencià enguany, en un concert programat per al 26 març juntament amb professorat de l’Orquestra de València.

El programa oferirà peces de compositors del gran repertori, com Xostakóvitx, Beethoven, Brahms, Mozart o Schumann, junt amb reconeguts noms de la música valenciana; i permetrà gaudir d’obres del barroc de Juan Bautista Comes i Juan Bautista Cabanilles, el classicisme de Vicente Martín i Soler, una àmplia representació dels segles XIX i XX, com Joaquín Rodrigo, Matilde Salvador, Vicente Asencio, Llácer Pla, Luís Blanes, López-Chávarri o Eduardo Toldrá, i contemporanis com Francisco Coll, Sara Galiana, Isabel Latorre, Ángeles López Artiga, Amparo Edo, Andrés Valero, César Cano o Voro García, entre altres.

 

 

 

         


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/palauvalencia.com/httpdocs/wp-content/themes/palau/template-part/abonos2.php on line 52