NEWSLETTER Contacte COVID
ÀREA PERSONAL

Vicent Ros Peydro

 

Des de la seua realització i posada en marxa, Un Palau Obert ha pretés ser al·licient per al desenvolupament d’un model cultural valencià plural, obert i transparent, amb una oferta musical diversa, de qualitat i prestigi, de caràcter innovador i, sobretot, inclusiva. Un projecte regenerador que naix des d’un posicionament compromés pel foment d’una cultura no elitista, connectada amb la societat.
Així, des d’Un Palau Obert propugnem la transversalitat, la fluïdesa d’interaccions i la supressió de qualsevol mur. Treballem amb la música com a motor social, capaç d’unir persones de molt diversa índole i de generar noves percepcions del propi entorn i de diferents realitats. Per tot això, ens resulta fonamental el contacte directe amb la gent i obrir de bat a bat les portes del Palau, tant per a eixir com per a donar cabuda a tothom que hi vulga entrar i crear espais de trobada i debat.
Este nou web té la intenció d’esdevindre un d’estos espais d’interactivitat i participació on mantindre una comunicació constant i activa entre institució i públic, a través de l’establiment de diàlegs, tant per a consultes com suggeriments, opinions, propostes, etc. Un nou espai virtual de comunicació recíproca on l’usuari tindrà a la seua disposició tot tipus d’informació vinculada al Palau de la Música de València, els esdeveniments i concerts programats, les ofertes i els servicis.
Per acabar, no ens queda una altra cosa que donar-vos la benvinguda a este nou espai i, definitivament, animar-vos a ser-ne partícips i a entrar a la vostra pròpia casa que és el Palau de la Música de València.
Molt atentament,

Vicent Ros

Director del Palau de la Música de València.