NEWSLETTER Contacte COVID
ÀREA PERSONAL

Gloria Tello Company

Benvingudes i benvinguts al Palau de la Música, un dels espais més emblemàtics i representatius de la ciutat de València, un edifici amb més de tres dècades d’història que, amb una intensa activitat cultural, s’erigix com a centre de referència musical, nacional i internacional.

Un Palau de totes i tots, que obri les seues portes tant a les persones melòmanes com a les que volen introduir-se en la música, tant a les majors com a les joves, a les valencianes i a les que ens visiten des d’altres llocs. Un Palau que obri les seues portes, en definitiva, a totes aquelles persones que vulguen gaudir d’una infinitat de propostes musicals i culturals, d’estils de tot tipus, amb el denominador comú de la qualitat.

Som terra de músics de prestigi, que tenen al Palau sa casa, com a seu de l’Orquestra de València, amb més de setanta-cinc anys d’excel·lència musical i com a plataforma d’expressió artística de la centenària Banda Municipal de València i de totes les societats musicals valencianes.
Però també al Palau troben sa casa les grans orquestres, solistes, cors i directors internacionals.

Música clàssica de qualitat i també el millor jazz, el rock, el pop, la cançó d’autor i molts altres estils musicals interpretats per professionals d’ací i d’arreu del món.

Un Palau social, que es fa accessible i pròxim a aquelles persones que ho tenen més complicat. I un Menut Palau! amb una gran varietat de propostes educatives, que fomenten l’interés per la música en els més menuts i les més menudes.

Al mateix temps, un Palau que dóna cabuda a innumerables congressos i els acull amb la millor de les atencions.

Benvingudes i benvinguts al Palau de la Música, la nostra casa, la vostra casa.

Gloria Tello Company.

Presidenta del Palau de la Música.