NEWSLETTER Contacte COVID
ÀREA PERSONAL

There is no slider selected or the slider was deleted.

D´interés

Blog i notícies:

Pròxima ja la Setmana Santa, este diumege, 26 de març, comença a l’Almodí la III edició de “Músiques Religioses del Món”, organitzada per l'Associació Cultural Comes a l’Almudí en confluència amb el Festival de Música Antiga de València, “Música, Història i Art”. Es tracta d’un cicle de concerts per a gaudir de la música religiosa de totes les cultures, independentment de les creences de cada oient. Un espai de reflexió sonora al voltant de qüestions comuns a la majoria de religions, com són la mort, el perdó, l'eternitat, l'ànima o la bondat. El repertori triat ens conduirà diverses cultures i creences: un viatge espiritual entre Orient i Occident amb sons d'Armènia, Espanya, Geòrgia, Itàlia, música sefardita, antiga i tradicional; un recorregut literari-musical pel Viacrucis; un processional dels segles XIV-XV del sagrat orde militar de Sant Joan de Jerusalem; música i dansa clàssica, persa i sufí; la figura de Maria; i un recorregut espiritual per peces d'autors del barroc europeu com ara Corelli, Buxtehude, Caldara, Cabanilles, Pachelbel, Albinoni i Bach. 

 

El violí Julio Pino i la viola Elöise Pinon, professors de l’Orquestra de València, i el flauta Vicent Gelós Ten interpreten un programa amb el fil conductor de les “Serenades”, la forma musical de temps moderat i elegant, i d’harmonies belles i equilibrades. El públic podrà escoltar un programa relacionat amb este concepte musical amb la Sonata en re major per a flauta i violí de Boismortier, el Duo núm. 1 per a violí i viola de Mozart, i dos Serenades per a flauta, violí i viola, una de Beethoven i una altra de Reger.  

 

 

 

Rudolf Buchbinder és un dels principals hereus de l’Escola de piano de Viena que es remunta a Beethoven, amb una tècnica, musicalitat i presència escènica que veritablement meravellen. Torna a la programació del Palau de la Música, amb l’Orquestra de València i sota la direcció de Gergely Madaras, per a interpretar el Concert per a piano de Gershwin. Es tracta d’una obra amb ritmes jazzístics, de charleston i de blues americà. “Voilé”, per a 20 cordes de Xenaquis i la cèlebre i única Simfonia en re menor del compositor francés César Franck, completen este fascinant programa.