Ir arriba

Projecte social

Com a servici públic, el Palau de la Música vol atendre també les necessitats específiques dels col·lectius amb necessitats especials.

Abordem en el nostre Projecte Social accions destinades específicament a persones o col·lectius amb diversitat funcional, en risc d’exclusió, víctimes de violència de gènere, tercera edat…, donant-los cabuda en la nostra programació habitual i dissenyant activitats específiques adaptades a les seues necessitats, com acostar la música als que no poden vindre al Palau.

L’Orquestra de València i la Banda Municipal han oferit, per exemple, concerts en el centre penitenciari de Picassent, en diferents hospitals o en residències de tercera edat, així com actuacions en diferents enclavaments de la Ciutat.

 

 

La música com a lloc d’acolliment

La música com a lloc d'acolliment

Des del 2015, el Palau ha obert les seues portes a xiquets i xiquetes refugiats i les seues famílies, com a destinataris  excepcionals de la nostra activitat. En col·laboració amb…

Portar la música on siga necessari

Portar la música on siga necessari

El Palau i l’Orquestra de València continuen la seua línia programàtica de portar la música allí on puga aportar companyia i alegria, especialment a persones o col·lectius que per la…