1021201912151900 - Palau de la música
Ir arriba
Pop-Rock  

Jorge Drexler

21/Desembre/2019

presenta ´´Silente´´

Fitxa


Jorge Drexler
Data: 21,Desembre,2019
Hora: 21:00
Sala: SALA ITURBI om
Preu: 23/30 €
Compartix este esdeveniment:
Esta programació està sotmesa a modificacions alienes a la nostra voluntat

Programa

 

 

Jorge Drexler presenta ´´Silente´´

Drexler ens proposa un concert en solitari, en les antípodes del seu gira anterior. El retorn a un dels seus formats més celebrats: una guitarra i una veu, combinats amb les ferramentes contemporànies per a generar paisatges sonors i visuals  al servici de la manera més immediata  de les seues  cançons.  Un concert unipersonal, amb el silenci com a matèria primera i marc per a la comunicació.

“SILENTE” arriba després d'una extensa gira de 100 concerts en 13 mesos, presentant junt amb la seua banda l'últim treball d'estudi "Salvavidas de hielo", que ha passat per 17 països, 81 ciutats, on ho han vist més de 150.000 persones i que ha sigut nominat en 2018 a un Grammy Award i premiat amb tres LatIN Grammys.
 
 
Nota informativa:
 
A causa dels pròxims treballs de reforma de la Sala Iturbi del Palau de la Música comuniquem: que el concert de Jorge Drexler tènia programat el 21 de desembre de 2019 no es podrà realitzar en aquesta sala i que tindrà un canvi d'ubicació en un nou recinte a la ciutat de València.
Durant la primera setmana de setembre es comunicarà tota la informació d'aquest canvi i la nova data d'activació de la venda, així com del procediment de la devolució de localitats, a totes les persones que han adquirit les entrades.