1021201912151900 - Palau de la música
Ir arriba
Pop-Rock  

Depedro

26/Octubre/2019

Todo va a salir bien

Fitxa


Depedro
Data: 26,Octubre,2019
Hora: 21:00
Sala: SALA ITURBI om
Preu: 15/20 €
Compartix este esdeveniment:
Esta programació està sotmesa a modificacions alienes a la nostra voluntat

Programa

 

 

Rock, Pop al Palau
Depedro
"Todo va a salir bien"
 
“Todo va a salir bien”  és el crit de guerra de Jairo Zavala. El seu “Todo va a salir bien” és un eixirem d'esta. Un podrem amb això. Este nou capítol de les aventures de Depedro no és una mera recopilació de recorreguts junts amb camarades per a pintar els temes ja coneguts. Són les cançons que has taral·larejat en els concerts de Depedro, però estan reforçades per una banda que està en el punt perfecte decocció, cuinats en Estudi 1, Colmenar Viejo (Madrid), amb la producció del propi Jairo, que coneix bé el seu receptari. Tot adornat amb l'astúcia i l'olfacte de Santiago Auserón, la naturalitat cristal·lina de Coque Malla. La consistència recognoscible de Vetusta Morla, l'energia fraterna i materna d'Amparo Sánchez, la delicadesa crua i pura de Luz Casal, la simplicitat eficaç i resoluda de Camilo Lara,el esgarro contemporani de Fuel Fandango, i la devoció huracanada d'Izal. Estos són els amics que ha reunit Depedro per a “Todo va a salir bien”.
 
 
Nota Informativa:
 
A causa dels pròxims treballs de reforma de la Sala Iturbi del Palau de la Música comuniquem: que el concert de Depedro tenia programat el 26 d'octubre de 2019 no es podrà realitzar en aquesta sala i que tindrà un canvi d'ubicació en un nou recinte a la ciutat de València.
Durant la primera setmana de setembre es comunicarà tota la informació d'aquest canvi i la nova data d'activació de la venda, així com del procediment de la devolució de localitats, a totes les persones que han adquirit les entrades.