Ir arriba
Blog notícies

Blog notícies

BALLANT AMB MOZART

BALLANT AMB MOZART

L’Associació Viktor I. Frankl presta ajuda especialitzada des de fa 17 anys en aquelles situacions en les quals es viu un especial patiment o dol. S’oferix tant ajuda directa als qui ho necessiten, com formant als professionals que tracten diàriament este tipus de situacions: psicòlegs, psiquiatres, oncòlegs, advocats, mestres, infermers… Pren el seu nom del psiquiatra vienés jueu Viktor I. Frankl que va sobreviure a Auschwitz i que va elaborar, a partir d’esta vivència, la teoria i pràctica de l’acompanyament al que patix. Amb el concert bianual de l’Associació es reforça el missatge d’ajuda a les persones que viuen situacions de dol, malaltia, solitud i es recapten fons per a poder seguir prestant eixa ajuda especialitzada a qui més ho necessite.

Serà un concert ple d’alegria i dinamisme, al costat dels joves músics de l’Orquestra del Casino Musical de Godella i diverses parelles de ball que il·lustraran la música amb  lindy-hop, dansa clàssica i tango.

 

ELS MILLORS SONS ELECTRÒNICS I D’AVANTGUARDA ACTUALS A L’AIRE LLIURE 

ELS MILLORS SONS ELECTRÒNICS I D’AVANTGUARDA ACTUALS A L’AIRE LLIURE 

Palau Electrònic oferix la millor música de ball a l’aire lliure, a la terrassa que dóna al riu. Des de les 17:30 fins a les 22.30 hores es podrà escoltar Especial theBasement Sowcase, Goal Maker, Boranimals, Whatever, Toni Copas i Appaaes. Es tracta d’un cicle gratuït en el qual el format vinil juga un paper vital, rescatant clàssics originals i descobrint algunes joies del passat en un format apte per a tots els públics.

UN CONCERT DE VIOLÍ I DE CINEMA DE KORNGOLD PER L’OV, TEBAR I CAPUÇON

UN CONCERT DE VIOLÍ I DE CINEMA DE KORNGOLD PER L’OV, TEBAR I CAPUÇON

L’Orquestra de València i el violinista francès Renaud Capuçon, amb la direcció de Ramón Tebar, interpreten una obra bellíssima relacionada amb el cinema, el Concert per a violí de Korngold, compositor alemany emigrat als Estats Units, a Hollywood i guanyador de dos Oscars, un d’ells per Les aventures de Robin Hood de Michael Curtiz. En un món on predominava la manca d’atonalitat, Korngold va escriure un concert per a violí postromàntic molt proper a Mahler. Un dels seus moviments està ideat per música de les seues pel·lícules. La cèlebre La Valse de Ravel i el Romeu i Julieta de Prokófiev, completen este espectacular programa.

CARLOS GONZÁLBEZ: GUITARRA DE JAZZ DE PRESTIGI

763201811222000

Nova edició de l’exitós cicle Jazz a Poqueta Nit, dedicat als músics de jazz valencians que tenen a la Sala Rodrigo el seu lloc on desenvolupar els seus últims treballs. Comença amb el jazzman Carlos Gonzálbez, una de les guitarres més prestigioses del panorama valencià, acompanyat pels seus músics. Gonzálbez va formar part del grup del saxofonista nord-americà Dave Schnitter i el 1986 va realitzar una gira amb Terence Blanchard-Donald Harrison Quintet.