Ir arriba
Blog notícies

Blog notícies

Nova pàgina web

Té a la seua disposició una nova pàgina web, més dinàmica, atractiva, visual, i en la qual podrà trobar qualsevol informació que desitge saber sobre el Palau i l’extensa programació de tot tipus de l’auditori. Fidel a la regla dels tres clics des de la pàgina d’inici, volem que des de la facilitat d’ús, siga una ferramenta d’utilitat perquè s’acoste a la nostra casa, que és la seua casa.

Renovació abonament Primavera

Des del 6 al 9 de març es pot renovar l’abonament de Primavera. En el cas que siga presencial, l’horari de taquilles és de 10,00 a 14,00 hores i de 17,00 a 21,30 hores, sense cost afegit. Si opta per la renovació telefònica, pot fer-ho a través del número 902 01 02 84 (trucada de tarifa local), tindrà un cost de gestió afegit sobre cada abonament entre 5,90 € i 8,70 €, segons del tipus d’abonament. L’horari de Venda Telefònica és de dilluns a dijous de 10,00 a 14,00 hores i de 16,00 a 18,30 hores. Els divendres, de 10,00 a 15,00 hores. També es pot renovar on line: www.palauvalencia.com/abonados.html i en www.servientradas.com. Té un cost de gestió afegit sobre cada abonament entre 3,70 € i 6,50 €, segons el tipus d’abonament.

Casual Concert&Lounge

Casual Concert&Lounge és un concepte especial pensat per a nous públics. Un espectacle audiovisual que farà del Palau, un Palau en dansa. L’Orquestra de València, amb la direcció d’Oliver Díaz, un presentador d’excepció com Juanjo Prats, el coreògraf Toni Aparisi i alumnes del Conservatori Superior de Dansa de València sorprendran els assistents amb música relacionada amb el ball de grans compositors com Txaikovski, Saint-Säens, Sarasate, Brahms, Mussorgski i Borodin. Il·luminació especial i ballarins per tota la Sala Iturbi, interactuant amb el públic. I després el Hall dels Tarongers i cafeteria estaran oberts al públic, per a escoltar i ballar amb el dj Gianluca Tavaroli, mentre es pren alguna cosa i es xarra amb els músics de l’Orquestra.